Obecní ples

Následující den po pátečním plesu v Nymburku se konal dne 25.2.2017 ples ve východočeské obci Obědovice, na který jsme byli pozváni vedením obecního úřadu zřejmě na základě předchozí kladné zkušenosti s naším spolkem, který zde vystoupil v červenci loňského roku na dožínkách,sice na naše poměry netradičně v lidových krojích, ale i tehdy místní obyvatele včetně představitelů obce zaujal.  Krátce po zahájení plesu starostou obce jsme vstoupili na taneční parket a spolu s ním jsme si před naším prvním vstupem na parket  popřáli symbolickým přípitkem ke zdárnému průběhu plesu. Po cca 90 minutové pauze jsme divákům představili náš druhý tanec, který se setkal s neméně kladnou odezvou jako ten zahajující. Při ukončení našeho vystoupení a slavnostního odchodu z parketu nás vyprovázel dlouhotrvající potlesk obecenstva. My jsme byli příjemně překvapeni, jak nám  vedení obecního úřadu připravilo dokonalý servis po celou dobu trvání plesu včetně prostorné šatny k převléknutí, občerstvení i možnosti si před zahájením plesu vyzkoušet parket. Za tuto péči o nás jim patří velký dík a rádi se sem vrátíme, pokud o nás bude někdy v budoucnu zájem.