Rýžový ples Praha

Po předchozí dohodě jsme přijali na den  24.1.2015 pozvání k předtančení na Rýžovém plesu v Národním domě v Praze na Smíchově, jehož ústředním mottem byl zdravý životní styl. V programu byla mimo jiné módní přehlídka z bio materiálů, které předváděly profesionální manekýny a kupodivu k nim byly vyzvány i dvě členky našeho souboru. Byla to pro ně naprosto nová zkušenost, na kterou jistě dlouho nezapomenou. V nabídce byla celá řada biopotravin, že i zapřisáhlým odpůrcům veganské či vegetariánské stravy se sbíhaly sliny.

Program plesu jsme zahajovali obligátním a osvědčeným valčíkem Na krásném modrém Dunaji a po cca dvouhodinové pauze jsme zatancovali směs polek Od polky k polce. Přítomní diváci nám při každém tanci dávali najevo své sympatie a ve stoje aplaudovali až do závěrečného defilé. Doufáme, že i my jsme svou troškou přispěli ke zdravému životnímu stylu, jehož nedílnou součástí je i dobrá nálada, kterou jsme snad svým vystoupením na plesu zanechali.