Vinobraní Kuks 2016

V sobotu 10.9.2016 jsme se zúčastnili slavnostního desátého ročníku Vinobraní na Kuksu a na chvíli jsme se vrátili do doby, kdy na Kuksu žil hrabě František Antonín Špork. Připravena byla i řada gastronomických pochoutek, velký řemeslný jarmark a pestrý celodenní kulturní program, jehož součástí byly naše dvě vystoupení a to hned po slavnostním zahájení a další po koncertu zpěvačky Báry Basikové. Velmi nás potěšil zájem návštěvníků , kteří se s námi fotografovali a při druhém tanečním vystoupení se zapojili a potleskem doprovázeli polku Radecký marš. Jsme rádi, že jsme valčíkem a polkou obohatili celodenní program a mohli ochutnat víno, které opět teklo proudem po pískovcovém kaskádovém schodišti. Prožili jsme nádhernou sobotu v Hospitalu Kuks, kde nechybělo víno, tanec, zpěv, dámy a páni v historickém oblečení i dobrá nálada.

Stalo se již tradicí, že v Kuksu vystupujeme pravidelně a my se již nyní těšíme na jedenáctý ročník.