Společenský ples

17. společenský ples v Jemnici 11.1.2020

Den po Společenském večeru v Chlumci nad Cidlinou jsme absolvovali výše avizovaný ples v Jemnici, městečku na Vysočině nedaleko Třebíče. Byli jsme mile překvapeni, že nás organizátoři pozvali s odůvodněním, že to přesně zapadá do jejich představ o plánovaném programu plesu, přičemž vodítkem jim k tomu byly zejménanaše webové stránky. Přestože jsme věděli, že budeme unaveni z předchozího společenského večera v Chlumci nad Cidlinou, rádi jsme naši účast přislíbili. Poté nastala čilá korespondence mezi oběma stranami, řešící sebemenší detaily tak, aby naše vystoupení splnilo představy organizátorů plesu. Z naší strany jsme byli přímo nadšeni, jaký servis nám byl pořadateli poskytnut, ať se již jednalo o zabezpečení noclehu nebo poskytnutí občerstvení po našem vystoupení i snídani následující den.

Naše vystoupení sestávalo, jako již tradičně na úvod, valčíkem Na krásném modrém Dunaji a v pozdních večerních hodinách směsí polek Johanna Strausse st. a ml. s neodmyslitelnými deštníčky. Úžasná atmosféra plesu vygradovala závěrečnou směsí polek, když přítomní naše vystoupení vyprovázeli neutuchajícím potleskem.