Kniha návštěv

1. Libuše Hronovská:
    Feb 23, 2017 at 07:54 PM

Vážená paní Kulichová,
    děkujeme za Váš zájem. Ráda bych se s Vámi domluvila na případných podmínkách našeho vystoupení, prosím zavolejte mi na tel. 603 547 486 nebo mi napište na e-mail: hronovska.libuse@seznam.cz.
    Děkuji
    Libuše Hronovská

2. Jiřina Kulichová:
    Feb 21, 2017 at 08:23 PM

Vážení, moc obdivuji vaše krásné oblečení, tanec ...je to něco úžasného, pořádám první staročeský bál ve Světí (25.3)a ráda bych jej nějak oživila - pomýšlela jsem třeba alespoň na promenádu nebo nějaké předtančení,ale asi je Vám jasné, že finanční prostředky jsou pro mne na vesnické hospůdce prioritou,moc ráda bych se zeptala na finanční stránku- kolik by takové skromnější vystoupení stálo.Předem děkuji za odpověď .Kulichová

3. Michaelä Smetáková, Magistrát města Pardubic:
    Feb 21, 2017 at 01:15 PM

Vážení,
    ještě jednou Vám chci poděkovat za krásné, kultivované a oku lahodící taneční vstupy na 41. plese seniorů dne 9. února u nás v Pardubicích. Příští rok se budeme těšit opět na shledanou!

4. Ilona Novotná:
    Oct 07, 2016 at 08:56 AM

Vážený spolku, moc Vám děkuji za úžasný taneční zážitek na Vinobraní na Kuksu a možnost se vyfotografovat s krásnými dámami, pány i dětmi. Jste velmi milí a příjemní mladí lidé. I. Novotná,Plzeň

5. Radka Kralova:
    Jul 20, 2016 at 10:09 PM

Milí tanečníci,dakujem vám za krásne chvíle,ktoré som vdaka vám prežila. Tieto spomienky nikdy nezabudnem,spríjemnili ste nám voľný čas. Všetci ste super tanečníci,zabávači. Prajem vám veľa dalších úspešných akcií a kopu nových tanečkov :)

6. Andrea Kancová:
    Jun 20, 2016 at 05:10 PM

Drahí tanečníci,
    dovoľte aby som vám vyslovila obrovský obdiv a vďaku za to čo robíte. Obdiv za to, s akým entuziazmom sa tejto nádhernej tanečnej činnosti venujete aj napriek tomu že všetci máte množstvo iných starostí, že dokážete vzbudiť v ľuďoch záujem a nadšenie, že bravúrne pôsobíte na tanečnom parkete a že vás nikdy neopúšťa úsmev a dobrá nálada. Patrí vám moja vďaka za to že som sa vďaka vám mohla na chvíľu stať princeznou, zatancovať si s vami a zažiť mnoho krásnych okamihov vo vašej spoločnosti.
    Prajem vám veľa úspechov, vždy to najlepšie publikum,veľa síl k rozvíjaniu tohto krásneho kolektívu a množstvo nápadov. Verím že sa opäť uvidíme.

7. Radka Kolářová:
    Apr 10, 2016 at 09:18 PM

Vážený taneční spolku, velmi Vám děkuji za dnešní krásné odpoledne, kdy jsem Vas viděla již podruhé tančit v Sezemicich na světové melodie oper a operet. Vaše předtančení na hudbu P. I. Čajkovského nemělo chybu a krásně doplnilo celý program. Již paní Radka píše, že jste skvělí. Musím jen souhlasit. Byl to nádherný pohled vidět vás tančit i s dětmi. Moc jim to slušelo. Ještě jednou Vám velmi děkuji za krásný zážitek a přeji Vám mnoho úspěchů. Jste skvělí!

8. Radka:
    Apr 09, 2016 at 10:12 PM

Jste skvělí!:-)

9. Zdeněk Forejt:
    Feb 15, 2016 at 08:42 PM

Spolku historického tance přejeme mnoho dalších příjemných chvil při rozdávání radosti tancem. V dnešní době není mnoho lidí, kteří dokáží ze svého nitra rozdávat radost druhým, byť i oni mají své starosti. Proto si takových lidí považujme. Obdivuji Vaši činnost.
    Zdeněk Forejt, předseda spolku Zelená pro občany z.s. Hulín

10. Iva Bořková:
    Feb 02, 2016 at 04:10 PM

Veliké poděkování pro celou Vaši úžasnou partu nadšenců přijměte, prosím, od nás, kdo pracují a navštěvují sociální služby společnosti NONA 92, o. p. s., Nové Město nad Metují. Vaše taneční vystoupení na našem plese v lednu letošního roku sklidilo neuvěřitelný /nebo spíš uvěřitelný :-) /úspěch! Máte náš obdiv za Vaše fungování, které dobrovolně podpořilo naši akci.
    Spoustu úspěchů a krásných společných zážitků do nového roku přeje za celý náš tým, klienty a návštěvníky onoho plesu
    I. Bořková, N.M.n.M.

1. 1