Kniha návštěv

Přidat nový komentář:

1. Zdeněk Forejt:
    Feb 15, 2016 at 08:42 PM

Spolku historického tance přejeme mnoho dalších příjemných chvil při rozdávání radosti tancem. V dnešní době není mnoho lidí, kteří dokáží ze svého nitra rozdávat radost druhým, byť i oni mají své starosti. Proto si takových lidí považujme. Obdivuji Vaši činnost.
    Zdeněk Forejt, předseda spolku Zelená pro občany z.s. Hulín

2. Iva Bořková:
    Feb 02, 2016 at 04:10 PM

Veliké poděkování pro celou Vaši úžasnou partu nadšenců přijměte, prosím, od nás, kdo pracují a navštěvují sociální služby společnosti NONA 92, o. p. s., Nové Město nad Metují. Vaše taneční vystoupení na našem plese v lednu letošního roku sklidilo neuvěřitelný /nebo spíš uvěřitelný :-) /úspěch! Máte náš obdiv za Vaše fungování, které dobrovolně podpořilo naši akci.
    Spoustu úspěchů a krásných společných zážitků do nového roku přeje za celý náš tým, klienty a návštěvníky onoho plesu
    I. Bořková, N.M.n.M.

3. A. Hlavsová:
    Jan 20, 2016 at 07:48 PM

Milí tanečníci, při brouzdání po internetu jsem narazila na Vaše stránky. Velmi mne zaujaly a musím konstatovat, že jste mě překvapili tím, že na určitých akcích vystupujete zdarma. Vím, že to u některých umělců, nebo jiných zájmových skupin není běžné, proto jsem se rozhodla, že Vám napíši. Velmi si této Vaší činnosti vážím a věřím, že svým vystoupením děláte radost lidem všech věkových skupin i těm, kteří mají trochu jiné postavení ve společnosti. Nabídku tanečních vystoupení máte opravdu pestrou a obdivuji Vás, kde berete čas na nácvik tolika tanců. Hudba J.Strausse i P.I.Čajkovského určitě každého nadchne, zvláště, když se na parketu objevíte v nádherných dobových šatech.
    Jsem velmi ráda, že jsem Váše stránky objevila a budu se těšit na Vaše další fotografie z vystoupení a na super články, kterými nám vše přibližujete.
    Přeji Vám mnoho úspěchů, potlesku a hodně spokojených diváků.
    A. Hlavsová, Beroun

4. Pavlásek:
    Jan 10, 2016 at 06:26 PM

Ples spolku s James Bandem 9.1.2016 byl vydařený a pro mě měl i něco, co jsem na plese ještě nezažil. Na tomto plese se totiž tančí neustále. Vyhlášení přestávky znamená, že začne hrát hudba reprodukovaná, na kterou se opět zaplní parket. S Prouzovými to je prostě maratón. :-)

5. admin:
    Dec 11, 2015 at 07:19 PM

Dobrý den,
    píši Vám za MOSDHK která organizovala 23.11.2015 předvánoční posezení seniorů. Právě na této akci měl vystoupení Váš soubor historických tanců. Překrásné vystoupení se všem líbilo, protože jsme se přenesli do devatenáctého století, kde vládla slušnost a úcta. Ještě jednou Vám moc děkujeme a přejeme Vám hodně sil a úspěchů na Vaše další vystoupení, která rozdávají lidem radost, pohodu a dobrou náladu.
    Vlasta Vrkočová
    společenská komise MOSDHK

6. Jiří:
    Nov 26, 2015 at 06:56 PM

Chtěl bych vám za vaše milé a radost vzbuzující vystoupení na pondělním shromáždění hradeckých seniorů v Adalu upřímně poděkovat. Zvlášť po nevydařeném vystoupení pana tzv. kouzelníka působilo jako balzám na duši. Pěkné tváře, pestré kostýmy i ladné pohyby vašich tanečnic i jejich partnerů za zvuku krásných melodií v přítomných naladily skutečnou pohodu a příjemnou náladu. A také zapojení juniorek (a jednoho juniorka)

k tomu přispělo. Ať takovou atmosféru šíříte i mezi další lidi!

7. Jiřina Linhartová:
    Nov 20, 2015 at 02:32 PM

Vystoupení v Domově V Podzámčí.Bylo to krásné vystoupení, obdivovali jsme krásné róby dam a galantní vystupování mužů. Obyvatelky byly dojaté, zavzpomínali na svá mladá léta, kdy chodili tancovat. Ocenili jsme i inprovizaci, s jakou se vystupující vypořádali s tak malým prostorem, který měli k dispozici. Ještě jednou děkujeme

8. Jana:
    Nov 04, 2015 at 12:30 PM

Viděla jsem vás tančit na vinobrani v Kuksu. Váš valčík byl nádherný. Jste velmi milí a příjemní lidé, děkuji za možnost se s Vámi vyfotit. Přejí Vám vše dobré a další krásné tanečky.Soglová

9. Jiřka:
    Sep 23, 2015 at 06:27 PM

Vážení tanečníci,
    byla jsem velmi mile potěšena vaším vystoupením na vinobraní na Kuksu, v sobotu 12.9.2015. Valčík, který jste tančili zapadl do celého programu jako poklička na hrnec. Přípitek vína na začátku Vašeho vystoupení korespondoval s těmito slavnostmi vína. Velký úžas jsme zažili, když jste nás vyzvali k tanci. Překvapili jste nás, diváky a ohlas všech lidí byl obrovský. Myslím si, že potěšil i Vás a dodal vám mnoho energie do další práce. Obdivuji váš taneční výkon, jistě musíte hodně pilovat každý krok.
    Vaše vystoupení mi připomnělo vystoupení Spolku panstva na tvrzi Žiželeves 26.7.2014 v Chudeřicích,který tančil krátký, avšak zcela nevydařený valčík na stejnou hudbu, tančený pouze dvěma páry. Zřejmě Vás někde viděli, protože měli úplně stejný začátek valčíku, jako Vy. Mám video této skupiny. Chraňte si svůj krásný tanec.
    Přeji Vám mnoho dalších krásných vystoupení a všem tanečníkům hodně krásných kroků a tolik úžasných vystoupení.
    Jiřka

10. Květa a Josef Prouzovi:
    Jul 20, 2015 at 03:49 PM

Dobrý den paní Zahradníková,
    velmi Vám děkujeme za Váš zájem o naše stránky. Vyučujeme kurzy Společenské výchovy a tance v Chlumci nad Cidlinou, bohužel ne v Praze. Výuka dobových tanců je především koncipována pro taneční Spolek historických tanců. Nácvik a tréninky probíhají také v Chlumci nad Cidlinou.
    Pokud by jste měla další dotazy, můžete nám zavolat na telefonní čísla uvedená v úvodu našich stránek. Do Spolku historických tanců přibíráme stále nové členy.
    Ještě jednou Vám děkujeme za Váš zájem a věříme, že budete i nadále sledovat naši činnost na webových stránkách.
    S pozdravem
    manželé Prouzovi, taneční mistři