Kniha návštěv

1. Marie Zahradníková:
    Jul 17, 2015 at 07:23 PM

Dobrý den,
    zaujala mne vaše stránka na internetu.Ráda bych se přihlásila na výuku historického tance.Máte taneční školu v Praze, z tanečními kurzy? Prosím napište zdali by bylo možné se přihlásit na výuku?
    Děkuji předem za informace. S pozdravem, Marie Zahradníková.

2. Mária Paľková:
    Jun 09, 2015 at 09:15 PM

Tento úžasný kolektív, do ktorého som mala možnosť na chvíľu patriť mi ukázal, čo je to tešiť sa z tanca. Ste naozaj skvelí a vaše skúšky sú na nezaplatenie. Prajem Vám veľa tanečných ale aj osobných úspechov. Nech rastiete v talente ale aj v počte nových členov, ktorí sa budu cítiť minimálne tak výnimočne, ako som sa cítila na tú chvíľu ja. Ďakujem.

3. Linda Tomečková:
    Jun 08, 2015 at 07:47 PM

Milý spolek historických tancu ;) Všetci ste úžasníííí, bolo mi cťou zúčastniť sa Vašich akcií a stráviť s Vami krásne víkendy, na ktoré budem s úsmevom spomínať do konca života ! :-) Ste skvelá partia ľudí, ktorá si tanec a život užíva naplno ! Ďakujem Vám za možnosť byť s Vami a cítiť sa v šatách ako princezná ! :-) Boli to pre mňa nezabudnuteľné chvíle, tancujete srdcom, pozerá sa na Vás krásne ! Prajem Vám všetkým veľa úspechov, nekonečné množstvo tanečných krokov, nech sa Vám darí ! :-)

4. Zuzana Uličná:
    Jun 08, 2015 at 04:59 PM

Drahí tanečníci, ste super ! :) ďakujem Vám za krásne dni, ktoré som mohla s Vami stráviť. Bol to poriadny zážitok, na ktorý určite nezabudnem. Ste skvelí ľudia a ešte lepší tanečníci. Takých skvelých ľudí ako ste vy, treba hľadať. Nech Vám to čim dlhšie vydrží. Ešte raz ďakujem , cítila som sa výnimočne :)

5. Martina:
    Mar 15, 2015 at 10:42 PM

Vážení, byla jsem mile překvapena Vaším předtančením, které obohatilo prodlouženou v tanečních v Dobrém. V druhé části večera jsem si opravdu připadala, že jsem na plese na zámku. Krásné šaty, taneční vystoupení a převleky dětí z kurzu byly ojedinělé. Děkuji Vám za krásný taneční zážitek a přeji vašemu Spolku hodně úspěchů. Šinková

6. Jana Beránková:
    Feb 07, 2015 at 07:20 PM

Poprvé jsem se s Vámi setkala v Adalu v Hradci Králové. Bylo hezké sledovat, jak se pomalu mísíte do davu a ostatní uvolňují místo na parketu. Celé vystoupení působilo příjemně jako celek a každý z Vás mu přidal kus ze své osobnosti. Bylo také zajímavé potkávat Vás v kostýmech před vystoupením i po něm v předsálí. Dodalo to celé akci výjimečnost. Přeji Vám příjemné chvíle s tancem. Jana Beránková

7. Petra Proulíková:
    Jan 22, 2015 at 08:22 PM

Vážení tanečníci, byli jsme velmi potěšeni nádherným předtančením a krásnými šaty. Gratulujeme choreografům. Jedním slovem nádherné. Viděli jsme i vloni premiéru Vašeho předtančení a obdivujeme Vaši píli, že i při zaměstnání zvládnete každý rok nový tanec. Děkujeme. Proulíkovi

8. Eva Hašplová:
    Jan 19, 2015 at 09:40 PM

Děkujeme za krásný zážitek na Společenském večeru.Jste krásně sehraní a jedineční.Přeji vám ať jste výborná parta a do budouna přeji mnoho úspěchů.

9. Jiří:
    Jan 19, 2015 at 09:23 PM

Jste originální a nevšední. Krásné, noblesní tance a šaty. jen tak dál.

10. Věra Borkova:
    Oct 10, 2014 at 02:43 PM

Jste skvělí,viděla jsem vas tančit na Společenském večeru. Šaty mate nádherné opravdu z doby poloviny 19.století. Trochu se módou zabývám. Vaše módní doplňky a ozdoby šatů ladí s módou v období Biedermeieru. Velmi vám fandim a obdivuji Vás, že při práci a studiu máte čas na tuto zájmovou činnost. Moc vám děkuji za krásný zážitek z tance a krásné Straussovy hudby. Vera Borkova

1. 1
  2. 2