Kniha návštěv

Přidat nový komentář:

1. Linda Tomečková:
    Jun 08, 2015 at 07:47 PM

Milý spolek historických tancu ;) Všetci ste úžasníííí, bolo mi cťou zúčastniť sa Vašich akcií a stráviť s Vami krásne víkendy, na ktoré budem s úsmevom spomínať do konca života ! :-) Ste skvelá partia ľudí, ktorá si tanec a život užíva naplno ! Ďakujem Vám za možnosť byť s Vami a cítiť sa v šatách ako princezná ! :-) Boli to pre mňa nezabudnuteľné chvíle, tancujete srdcom, pozerá sa na Vás krásne ! Prajem Vám všetkým veľa úspechov, nekonečné množstvo tanečných krokov, nech sa Vám darí ! :-)

2. Zuzana Uličná:
    Jun 08, 2015 at 04:59 PM

Drahí tanečníci, ste super ! :) ďakujem Vám za krásne dni, ktoré som mohla s Vami stráviť. Bol to poriadny zážitok, na ktorý určite nezabudnem. Ste skvelí ľudia a ešte lepší tanečníci. Takých skvelých ľudí ako ste vy, treba hľadať. Nech Vám to čim dlhšie vydrží. Ešte raz ďakujem , cítila som sa výnimočne :)

3. Martina:
    Mar 15, 2015 at 10:42 PM

Vážení, byla jsem mile překvapena Vaším předtančením, které obohatilo prodlouženou v tanečních v Dobrém. V druhé části večera jsem si opravdu připadala, že jsem na plese na zámku. Krásné šaty, taneční vystoupení a převleky dětí z kurzu byly ojedinělé. Děkuji Vám za krásný taneční zážitek a přeji vašemu Spolku hodně úspěchů. Šinková

4. Jana Beránková:
    Feb 07, 2015 at 07:20 PM

Poprvé jsem se s Vámi setkala v Adalu v Hradci Králové. Bylo hezké sledovat, jak se pomalu mísíte do davu a ostatní uvolňují místo na parketu. Celé vystoupení působilo příjemně jako celek a každý z Vás mu přidal kus ze své osobnosti. Bylo také zajímavé potkávat Vás v kostýmech před vystoupením i po něm v předsálí. Dodalo to celé akci výjimečnost. Přeji Vám příjemné chvíle s tancem. Jana Beránková

5. Petra Proulíková:
    Jan 22, 2015 at 08:22 PM

Vážení tanečníci, byli jsme velmi potěšeni nádherným předtančením a krásnými šaty. Gratulujeme choreografům. Jedním slovem nádherné. Viděli jsme i vloni premiéru Vašeho předtančení a obdivujeme Vaši píli, že i při zaměstnání zvládnete každý rok nový tanec. Děkujeme. Proulíkovi

6. Eva Hašplová:
    Jan 19, 2015 at 09:40 PM

Děkujeme za krásný zážitek na Společenském večeru.Jste krásně sehraní a jedineční.Přeji vám ať jste výborná parta a do budouna přeji mnoho úspěchů.

7. Jiří:
    Jan 19, 2015 at 09:23 PM

Jste originální a nevšední. Krásné, noblesní tance a šaty. jen tak dál.

8. Věra Borkova:
    Oct 10, 2014 at 02:43 PM

Jste skvělí,viděla jsem vas tančit na Společenském večeru. Šaty mate nádherné opravdu z doby poloviny 19.století. Trochu se módou zabývám. Vaše módní doplňky a ozdoby šatů ladí s módou v období Biedermeieru. Velmi vám fandim a obdivuji Vás, že při práci a studiu máte čas na tuto zájmovou činnost. Moc vám děkuji za krásný zážitek z tance a krásné Straussovy hudby. Vera Borkova

9. Jana V.:
    Sep 28, 2014 at 08:02 AM

Milí vážení tenečníci. Sleduji vaše fotky, kde jste vystupovali a musím říct, jste úžasní. Každý máte určitě své zaměstnání a ještě se věnujete této nádheře. Klobouk dolů. Zatím jsem nic podobného neviděla. Moc Vám přeji, aby Vám to nedšení zůstalo, plno fanoušků. Obdiv Vám a jen tak dál ....:-)

10. kukalová Martina:
    Sep 20, 2014 at 07:22 AM

TANEČNÍCI máte moc krásné fotečky a moc Vám to všem sluší,hned bych se do té doby vrátila,už kvůli té překrásné taneční garderobě..jen tak dál,držím pěsti a přeji mnoho krásných a úspěšných vystoupení,pod vedením tak výborných tanečních mistrů.....jste zkrátka úúúžasní!!!!!!!

1. 1
  2. 2