Kniha návštěv

Přidat nový komentář:

1. Jana V.:
    Sep 28, 2014 at 08:02 AM

Milí vážení tenečníci. Sleduji vaše fotky, kde jste vystupovali a musím říct, jste úžasní. Každý máte určitě své zaměstnání a ještě se věnujete této nádheře. Klobouk dolů. Zatím jsem nic podobného neviděla. Moc Vám přeji, aby Vám to nedšení zůstalo, plno fanoušků. Obdiv Vám a jen tak dál ....:-)

2. kukalová Martina:
    Sep 20, 2014 at 07:22 AM

TANEČNÍCI máte moc krásné fotečky a moc Vám to všem sluší,hned bych se do té doby vrátila,už kvůli té překrásné taneční garderobě..jen tak dál,držím pěsti a přeji mnoho krásných a úspěšných vystoupení,pod vedením tak výborných tanečních mistrů.....jste zkrátka úúúžasní!!!!!!!

3. Aneta Hýsková:
    Sep 15, 2014 at 04:09 PM

Tanečníci, máte krásné fotky. Historické kostýmy jsou úžasné, jak na pánech, tak i na dámách. Všichni jste jako vystřižení z té doby. Vidím vám v očích to nadšení. Do budoucna přeji hodně štěstí a úspěchů.

4. Jana Medová:
    Sep 11, 2014 at 07:50 PM

Milí tanečníci, přeju vám hodně úspěchů na tanečním poli a docela závidím krásné oblečení a taneční kreace. Myslím, že takových spolků, jako máte vy, je v Čechách jen málo k vidění, doufám, že ve svém snažení vytrváte a obohatíte další akce svou přítomností. Je jasné, že všechna ta taneční nádhera není zadarmo, sama tancuji ve skupině (tribal dance) částky za oblečení a za šperky nás stojí tisíce. Přeji vám i hodně obdivovatelů na "chodníku slávy". Jana Medová, Teplice

5. Lenka:
    Sep 10, 2014 at 03:38 PM

Vážení, obdivuji Vaše nadšení, s kterým nám ostatním přibližujete dobu dam v krásných róbách, gentelemanů ve skvěle padnoucích oblecích a jejich společenského života. Krásně se na Vás dívá.

6. Helena:
    Sep 08, 2014 at 02:47 PM

Vážený spolku historických tanců, obdivuji vaše nadšení, píli, jak se dokážete v této uspěchané době věnovat tak krásnému koníčku jako je tancování.Za zmínku však stojí i ty překrásné kostýmy. Tak i nadále hodně krásných vystoupení a hodně fanoušků!!

7. Dagmar:
    Sep 08, 2014 at 07:15 AM

Vážení tanečníci a tanečnice, velice Vám fandím a přeji Vám ať každé Vaše vystoupení je tak úžasné jako doposud. Také mě mrzí, že v našem zařízení nemáme velký prostor, protože bych Vás hned požádala o Vaše vystoupení až budeme přestřihovat "pomyslnou pásku" k ukončení našich stavebních úprav. Ještě jednou moc dalších úspěchů

8. Dáša:
    Sep 07, 2014 at 04:30 PM

Milý Spolku historických tanců, nabízíte nádhernou podívanou na krásný tanec v Biedermeierovském stylu, v krásných dobových kostýmech a to vše pod vedením manželů Květy a Josefa Prouzových. Jsou velice příjemní a snaží se věnovat na svých kurzech i lidem,kteří nemají tanec v krvi, neodepisují je.
    Sleduji Vaše stránky pravidelně spolu s děním okolo Vás. Měla jsem i možnost porovnání. Velice Vám fandím. Váš spolek dává radost a pohodu z krásného tance, ne namyšlené promenádování. Nenechte se odradit neprofesionálním, nelidským chováním jiných lidí, kteří za to nestojí. S tímto názorem je nás více. Přeji Vám hodně energie a pohody. Vaše D.

9. eva:
    Jul 17, 2014 at 10:39 AM

Vazeni opět jsem zavítala na Vase stránky a vidím, ze mate spoustu nových fotografii. Vidím, ze se nenudite. Obdivují Vas, ze stihnete tolik akci a na fotografiích jsou další krásné děti. Moc Vám fandim a těším se na další zprávy o Vas. Vase obdivovatelka.

10. Šárka:
    Apr 18, 2014 at 07:04 PM

Při práci na internetu jsem se dostala na Vaše stránky. Velmi mne zaujaly. Vaše taneční činnost je velmi krásná a díky Vaší garderobě si připomínáme období, kdy žila Sissi - nedávno jsem tento film sledovala v televizi. Přeji Vám mnoho úspěchů. Pelcová

1. 1
  2. 2