Kniha návštěv

Přidat nový komentář:

1. Aneta Hýsková:
    Sep 15, 2014 at 04:09 PM

Tanečníci, máte krásné fotky. Historické kostýmy jsou úžasné, jak na pánech, tak i na dámách. Všichni jste jako vystřižení z té doby. Vidím vám v očích to nadšení. Do budoucna přeji hodně štěstí a úspěchů.

2. Jana Medová:
    Sep 11, 2014 at 07:50 PM

Milí tanečníci, přeju vám hodně úspěchů na tanečním poli a docela závidím krásné oblečení a taneční kreace. Myslím, že takových spolků, jako máte vy, je v Čechách jen málo k vidění, doufám, že ve svém snažení vytrváte a obohatíte další akce svou přítomností. Je jasné, že všechna ta taneční nádhera není zadarmo, sama tancuji ve skupině (tribal dance) částky za oblečení a za šperky nás stojí tisíce. Přeji vám i hodně obdivovatelů na "chodníku slávy". Jana Medová, Teplice

3. Lenka:
    Sep 10, 2014 at 03:38 PM

Vážení, obdivuji Vaše nadšení, s kterým nám ostatním přibližujete dobu dam v krásných róbách, gentelemanů ve skvěle padnoucích oblecích a jejich společenského života. Krásně se na Vás dívá.

4. Helena:
    Sep 08, 2014 at 02:47 PM

Vážený spolku historických tanců, obdivuji vaše nadšení, píli, jak se dokážete v této uspěchané době věnovat tak krásnému koníčku jako je tancování.Za zmínku však stojí i ty překrásné kostýmy. Tak i nadále hodně krásných vystoupení a hodně fanoušků!!

5. Dagmar:
    Sep 08, 2014 at 07:15 AM

Vážení tanečníci a tanečnice, velice Vám fandím a přeji Vám ať každé Vaše vystoupení je tak úžasné jako doposud. Také mě mrzí, že v našem zařízení nemáme velký prostor, protože bych Vás hned požádala o Vaše vystoupení až budeme přestřihovat "pomyslnou pásku" k ukončení našich stavebních úprav. Ještě jednou moc dalších úspěchů

6. Dáša:
    Sep 07, 2014 at 04:30 PM

Milý Spolku historických tanců, nabízíte nádhernou podívanou na krásný tanec v Biedermeierovském stylu, v krásných dobových kostýmech a to vše pod vedením manželů Květy a Josefa Prouzových. Jsou velice příjemní a snaží se věnovat na svých kurzech i lidem,kteří nemají tanec v krvi, neodepisují je.
    Sleduji Vaše stránky pravidelně spolu s děním okolo Vás. Měla jsem i možnost porovnání. Velice Vám fandím. Váš spolek dává radost a pohodu z krásného tance, ne namyšlené promenádování. Nenechte se odradit neprofesionálním, nelidským chováním jiných lidí, kteří za to nestojí. S tímto názorem je nás více. Přeji Vám hodně energie a pohody. Vaše D.

7. eva:
    Jul 17, 2014 at 10:39 AM

Vazeni opět jsem zavítala na Vase stránky a vidím, ze mate spoustu nových fotografii. Vidím, ze se nenudite. Obdivují Vas, ze stihnete tolik akci a na fotografiích jsou další krásné děti. Moc Vám fandim a těším se na další zprávy o Vas. Vase obdivovatelka.

8. Šárka:
    Apr 18, 2014 at 07:04 PM

Při práci na internetu jsem se dostala na Vaše stránky. Velmi mne zaujaly. Vaše taneční činnost je velmi krásná a díky Vaší garderobě si připomínáme období, kdy žila Sissi - nedávno jsem tento film sledovala v televizi. Přeji Vám mnoho úspěchů. Pelcová

9. manželé Rutovi:
    Apr 17, 2014 at 10:31 PM

Vážené členky a členové Spolku historických tanců,píši Vám velké poděkování za vaše úžasné předtančení na plesech-ve Střezeticích,v Aldisu v HK a 22.3.2014 na městském plese na zámku Karlova koruna. Zůčastnila jsem se těchto plesů s manželem a našimi známými. Byli jsme všichni mile překvapeni. Krásné dobové šaty,šperky,nádherné účesy dam a šarm pánů...ale samozřejmě jsem byli nejvíce unešeni vaším tancem.Na chvilku jsem se ocitli v dobách minulých a tančit na nádhernou hudbu našeho váženého hudebního skladatele J.Strausse, to byl skutečně zážitek!!!Plesy byli úžasné,díky vám!!!Děkujeme také tanečním mistrům,kteří odvedli velkou práci.Jedním slovem - jste všichni úžasní !!!Těšíme se na další setkání s vámi a přejeme vám hodně síly a energie ke splnění vašich dalších cílů a plánů.manželé Rutovi

10. elena:
    Apr 09, 2014 at 11:07 AM

Velmi Vám fandím a sleduji Vás na Vašich stránkách. Na fotkách z plesů a z jiných akcí Vám to velmi sluší. Nápad s deštníčky při předtančení je ojedinělý, opravdu super a na parketu to vypadá velmi vznešeně, že nám to připomíná dobu minulou. Myslím si, že to je pro diváky velké překvapení, stejné, jako přípitek vína u Vašeho valčíku Na krásném Modrém Dunaji,který jsem viděla vloni.
    Přeji Vám mnoho tanečních úspěchů. Těším se na Vaše další zprávičky a fotky.

1. 1
  2. 2