Kniha návštěv

Přidat nový komentář:

1. Veronika:
    Mar 24, 2014 at 09:06 PM

Velmi vam dekuji za krasny zazitek ze Sezemic.Deticky byly nadherne,obdivovala jsem je, jak se zapojili do programu a ta nejmensi princezna byla kouzelna. Vsem Vam to moc sluselo a opet jste predvedli, ze zvladnete tancit i na operetni a muzikalove skladby.Preji Vam mnoho tanecnich uspechu a budu se tesit, ze se s Vami zase nekde setkam. Vase fanynka.

2. admin:
    Mar 08, 2014 at 11:29 PM

Dobry den, dekujeme za slova uznani. Take vytky tykajici se gramatiky jsou pro nas podnetne.
    Co se tyce sazby. Ve webovem prostoru se nevyuziva tak prisnych typografickych pravidel jako pri sazeni tistenych materialu (knih, novin,...). Je to technicky narocnejsi proces a pevne mezery nepouzivaji ani renomovane tuzemske zpravodajske portaly.
    K brylim. 1. Jednoduche bryle se zacaly pouzivat kolem roku 1000. Bryle tak jak je zname dnes (tedy s nozickami) byly vynalezeny temer 100 let pred zacatkem obdobi biedermaieru. Tzn. bryle nelze obecne povazovat jako historickou nepresnost. 2. Presto na toto tema u nas probehla drive diskuze a bylo rozhodnuto, ze bryle budeme priznavat, protoze nelze zajistit, aby pri kazdem zablesku fotoaparatu byly bryle sundane.
    Presto dekujeme za podnetne pripominky a doufame, ze i nadale zustanete nasim fanouskem.
    Webadmin

3. Pavel Doucek:
    Mar 04, 2014 at 02:12 PM

Vážené členky a členové Spolku historických tanců, se zájmem jsem si prohlédl Vaše stránky. Krása šatů i dam, šarm a elegance pánů budí zasloužený obdiv. Ani si nechci představovat tu dřinu při nacvičování programu. O to víc zamrzí gramatické chyby v textu. Jen na homepage: Dvůr Králové s malým k, 18.1. JSEM uvedli, předložky na koncích řádků, ples se skloňuje jako hrad, tedy ne NA PLESÍCH, nýbrž PLESECH. A ještě poznámka: Dívenka v brýlích v době biedermaieru vypadá divně. Samozřejmě, při tanci je to nutnost, ale v detailech by jistě byla krásná i bez nich. Mnoho úspěchů do dalších akcí přeji.

4. Květa:
    Feb 12, 2014 at 09:25 PM

Vážená paní Ivano, velmi si vážíme Vašeho uznání a věřte, že se budeme snažit připravit pro naše fanoušky "Spolku historických tanců" další zajímavé předtančení. Valčík "Na krásném Modrém Dunaji" byl pro diváky zajímavý svým nevšedním pojetím předtančení, kdy jsme do děje valčíku zapojili i diváky. Je to ojedinělé a žádný spolek to takto netančí. Polka je opravdu rychlejší, oživená zase netradičně slunečníky a svou dynamickou hudbou J.Strausse, vyprovokuje diváky k potlesku během tance.Ještě jednou Vám děkujeme za Vaše slova chvály, které patří především Všem tanečníkům spolku. manželé Květa a Josef Prouzovi, taneční mistři

5. Ivana:
    Feb 11, 2014 at 10:54 AM

Mily spolku historickych tancu: Videla jsem vase video z hradeckeho plesu 8.2.2014 a musim rict, ze jsem byla dojata. To byla nadhera vam prihlizet. Vy jste se na tom parkete uplne povznaseli! Musim se priznat, ze ta polka se mi libi daleko vic nez valcik, ale kazdy to muze videt jinak :-) Je takova zivejsi ;-) Myslim, ze ten kdo ty sestavy vytvarel, musel byt absolutni profik, to se musi nechat! A co se mi libi, co je na vas videt je to, ze ten tanec mate proste v krvi. A hlavne, tancujete srdcem a to se v dnesni dobe pocita! Preji vam i nam obycejnym smrtelnikum, abychom vas casteji vidavali na tanecnim parkete a aby jste meli spoustu protancenych strevicku ;-) Vase fanynka

6. Verča:
    Feb 09, 2014 at 09:00 PM

IX. Reprezentační ples Zdravotní záchranné služby v Aldisu 8.2 2014, se konal v duchu Fantoma opery, kam se Vaše předtančení, v dobovém oblečení, velmi hodilo. Děkujeme za krásný zážitek a přejeme Vám hodně tanečních úspěchů
    .

7. Iva:
    Feb 08, 2014 at 09:28 PM

Ihr seid einfach toll! Habe euch schon weiterempfehlt :-)

8. Pavla:
    Jan 28, 2014 at 12:15 PM

Chtěla bych poděkovat všem tanečníkům z Vašeho spolku, kteří předvedli zajímavé předtančení na našem společenském plese ve Střezeticích.Všichni účastníci plesu byli nadšeni z dobových šatů a krásné hudby,která doprovázela celé Vaše taneční vystoupení.Přeji Vám hodně úspěchů do Vaší další činnosti.....děkuji

9. Monika:
    Jan 21, 2014 at 09:12 PM

Moc chválím. Je na vás vidět nadšení a radost. Vystoupení na Společenském plese v Chlumci nad Cidlinou toho bylo důkazem. Jedním slovem NÁDHERA

10. verča:
    Jan 21, 2014 at 08:16 PM

Vážení, viděla jsem Vás tančit na plese, byl to opravdu velký zážitek. Všichni jsme byli nadšeni, krásná hudba, šaty a bezchybné provedení. Nikdy jsem netušila, že se dá tančit se slunečníkem. Bylo to velmi ojedinělé a krásné. Přeji Vám mnoho dalších tanečních úspěchů a moc Vám s manželem děkujeme za krásnou podívanou.

1. 1
  2. 2