Kniha návštěv

Přidat nový komentář:

1. Jiřka:
    Jan 19, 2014 at 03:49 PM

Chtěla bych pochválit nové a vydařené předtančení Od polky k polce. Nejkrásnější však byla spontální reakce obecenstva s tleskáním. Díky :-)

2. Věra:
    Dec 23, 2013 at 07:56 PM

Všem členům Spolku historických tanců přeji krásné vánoční svátky a hodně úspěchů na tanečním parketě v roce 2014. Budu se těšit, že Vás zase budu moci někde shlédnout? Věra

3. Pavel:
    Nov 14, 2013 at 09:40 PM

Chtěl bych Vám velmi poděkovat za krásný zážitek z Vašeho předtančení na Dnu otevřených dveří v Novém Městě nad Metují. Jsem Vám vděčný, že jsem Vás mohl vidět tančit v krásných šatech, při líbivé Straussově muzice. Přeji Vám mnoho krásných tanečních kroků.Zdraví Vás Pavel

4. Květa:
    Nov 12, 2013 at 08:37 PM

Děkujeme všem účastníkům Spolku historických tanců, kteří krásným a vznešeným předtančením zahájili Den otevřených dveří hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují. Vídeňský valčík "Na krásném Modrém Dunaji" shlédlo na 3 tisíce diváků, spolu se zástupci měst Hradce Králové, Nového Města nad Metují a Náchoda. manželé Prouzovi,taneční mistři

1. 1
  2. 2